Lions Mane(Hericium erinaceus) - uus fookus, selge mõistus!

Lion's mane on ladina keeles tuntud kui Hericium erinaceus ning eesti keeles lõvilakk-korallnarmik. Legendid ütlevad, et selle söömine annab inimesele terasest närvid ja lõvi mälu. Lions mane Eesti metsades loomulikult ei kasva, kuid selle seene jaoks on siin väga head tingimused ja seda oleks võimalik ise vabas looduses kasvatada küll.

Kas vahel tunned, et mõistus on udune, keskenduda on raske või uus info ei jää meelde? Lõvilakk-korallnarmik võib olla ideaalne abivahend, lion´s mane on viimasel ajal nootropikuna väga populaarseks muutunud.

Nootropikud on toidulisandid, mis tõstavad  kognitiivset võimekust, parandavad keskendumisvõimet ning toetavad aju tööd. Tundlikumad Seente Väe ekstrakti kasutajad kirjeldavad juba paari päeva möödudes oma enesetundes muutust, aga selgem ja tugevam mõju avaldub just pikemal tarbimisel!

Lisaks sellele on Heiricum erinaceus tuntud järgmiste kasulike omaduste poolest:

  • Temas on väga kõrge antioksüdantide sisaldus.
  • Parandab lühimälu, keskendumisvõimet ja toetab närvisüsteemi.
  • Võib aidata kognitiivse funkstiooni kahjustuse korral, parandada mälu (näiteks Alzheimeri tõve korral) ja keskendumisvõimet.
  • Sisaldab beeta-glükaane ja muid polüsahhariide, mis toetavad tugevalt immuunsüsteemi tööd.
  • Alandab kehas põletikunäitajaid ja põletikuga seotud probleeme
  • Need seened on ühed parimad prebiootikumid. Lõvilakk toetab seedimist ja soodustab kõhus kasuliku mikrofloora arengut.

Seente Väe lõvilakk-korallnarmiku ekstrakti saab tarbida kapslitena. Pulbrina ostes sobib ta kakao, kohvi ja smuutide sisse ning teda võib ka lihtsalt lusikaga süüa.

    Telli ja proovi ise järgi!

    Loe pikemalt koos viidetega uusimale teaduslikule uurimustööle!

     

     lions mane eesti lõvilakk-korallnarmik seen nootropics mushroom extract

    #lions mane mushroom. #lions mane extract. #seened #toidulisandid, #ärevushäire looduslik ravi, #parimad probiootikumid, #nootropics #hericium erinaceus eesti #beetaglükaan
    


    Jäta kommentaar

    Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.