Reishi - Iidsest kultuurist tänapäeva teaduseni

secret photo

Me ütleme naljatlevalt, et Reishi võimaldab Sul oma mineviku pattudest vabaneda…

Kuid nali naljaks - mida see maagiline seen tegelikult teha suudab?

  • Reishi on Hiina meditsiinis tuntud kui “seente kuningas”. 

  • Reishi ravipotentsiaal avastati esimest korda Han’i dünastia aegadel, mis tähenab, et traditsioonilised ravitsejad on teda kasutanud enam kui 2000 aastat…

  • Hiinlased on andnud Reishile oma nime - “lingzhi”. See tähendab otsetõlkes “igavese elu seen”. 

  • Reishi on looduses äärmiselt haruldane. Teda leidub ainult Aasia mägede lehtpuumetsades, kus on troopiline või parasvöötme kliima.

See seen avastati enam kui 2000 aastat tagasi Changpai mäestikus - täpselt samas kohas, kust pärineb meie praegune ekstrakt. Changpai mäestiku kliima on äärmiselt karm, kuid selle jalamil asuvad metsad, kus see seen tunneb ennast kõige paremini. 

Iidsed tervendajad ja nende tekstid viitavad sellele seenele kui “surematuse eliksiirile”. On leitud palju tekste ja “kaarte”, mis viitavad salajatele asukohtadele, kus seda seent võiks leida. 

Reishi ehk läikvaabik on endiselt idamaade metsiinis väga populaarne. Lisaks sellele on nüüdseks tema ravipotentsiaali avastanud ka lääne teadus ja meditsiin. 

Reishi on üks maailma tuntumaid adaptogeene. Adaptogeenid on taimed või seened, mis aitavad Sinu kehal taastada oma loomulik tasakaal ja tervislik seisund. 

Me kutsume Reishit Detox’i ehk keha puhastamise kuningaks. 

  • Reishi sisaldab äärmiselt palju antioksüdante, mis kaitsevad keha kõiksugu väliste kahjustuste eest ning aitavad toime tulla olemasoleva oksüdatiivse stressiga.

  • Reishil toetab maksa tööd. Maks on üks meie kõige olulisemaid organeid. Maks puhastab meie keha mürkainetest ja aitab transportida kasulikke toitaineid.

  • Reishi tarbimine aitab kehal palju lihtsamini toksiine ja baktereid väljutada. 

  • Lisaks sellele parandab ta immuunsüsteemi suutlikust panna vastu just pika aja jooksul “keha kulumisest” tekkivatele haigustele ja probleemidele. 

Reishi vähendab kõiki nelja tüüpi allergilisi reaktsioone, mistõttu omab ta positiivset efekti näiteks astma, kontaktdermatiidi ning teiste allergiliste haiguste puhul.

Reishi teeb seda kahe peamise toimemehhanismi kaudu:

  1. See seen toetab immuunsüsteemi tööd
  2. Reishi mõjub kesknärvisüsteemile maandavalt ja rahustavalt

Need kaks toimemehhanismi koos tähendavad, et Sinu keha ei tunne iga väikse allergeeni ilmumisel vajadust Sinu päev väga ebamugavaks teha!

Reishi parandab une kvaliteeti ja on rahustava toimega

Reishit on sageli kasutatud inimeste une kvaliteedi tõstmiseks. Reishi on oma olemuselt närvisüsteemi rahustava toimega ning alandab keha stressitaset. 

Täpsemad uuringud näitavad, et Reishi kiirendab ärkvelolekust sügavasse unne jõudmise aega, mis võimaldab omakorda pikendab igaöist kvaliteetset uneaega. 

NB! Lõbus hoiatus - Reishi ekstrakti tarbimine toob paljudele erakordselt eredad, sündmusterikkad ja värvikad unenäod!

Reishi tõrjub kehast teisi seenelisi

Teaduslik uurimustöö näitab, et Reishi ekstrakt on antifungaalse toimega. See tähendab tähendab, et teda võib kasutada seenhaiguste (küüneseen, pärmseen, kandidoos) korral. 

Kokkuvõte

Reishi - Traditsioonilise meditsiini salarelv, mis maandab, rahustab ja puhastab keha. 

Soovitame Reishi ekstrakti igaühele, kes tunneb, et on kogemata minevikus enda keha sisemist tasakaalu häirinud…

Tegemist on suurepärase loodusliku toidulisandiga, mis võimaldab tõsta enda igapäevast elukvaliteeti ning jõuda tagasi mõnusasse ja rahulikku “nullpunkti”. 

Seente Väe “Red Reishi” on pärit täpselt samast piirkonnast, kus see seen kunagi esimest korda avastati. Meie ekstraktidel maailma kõige põhjalikum kvaliteedikontroll ning rekordiliselt kõrge toimeainete sisaldus. Seega võid olla 100% kindel, et valid toidulisandi, mis teeb Sinu tervisele ainult head!

Vajuta siia, telli ja hoolitse oma tervise eest!

seenepulber

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.