Raske keskenduda? Sinu mõistus pole enam nii terav, kui varem? Teadus ütleb, et Seened võiksid aidata!

science photo

Lions Mane e. lõvilakk-korallnarmik on saamas maailma kuulsaimaks aju tööd toetavaks toidulisandiks! 

  • Kas Sul on raske pikalt ühele asjale keskenduda? Mõte läheb rändama? 
  • Kas Su elus on palju stressi ja oled hakanud olulisi asju unustama?
  • Tööl või koolis ei jää vajalik info meelde?
  • Kas Sul on raske leida motivatsiooni, et keskenduda mahukatele ja tõeliselt olulistele projektidele või eesmärkidele?

Kui vastasid ühegile neist küsimustest “jah”, siis peaksid tõsiselt kaaluma selle toidulisandi oma menüüsse lisamist. Lions Mane on viimastel aastatel saanud maailma kõige populaarsemaks nootroopikumiks. Nootroopikumid on toidulisandid, mis parandavad kognitiivset võimekust, mälu, loomingulisust ja tõstavad motivatsiooni. 

Võimalik, et eluaastad on Sulle lihtsalt järgi jõudnud. Võib-olla oled viimastel aastatel lubanud endale liiga palju ebatervislikke valikuid. Ehk oled kiire elutempo tõttu stressis. Sellisel puhul on loomulik, et mõistus ja keskendumine ei ole päris samal tasemel mis varem. 

Sinuga on tõenäoliselt juhtunud järgnev:

  • Neuroplastilisus on vähenenud ning see häirib Sinu mälu ja õpivõimet.
  • Neurotransmitterite (dopamiin, serotoniin jms) tasemed on häiritud ning see tekitab ärevust, halba tuju ja depressiooni.

Tegemist on nõiaringiga, sest stress, ärevus ja hirm on kõige hullemad neuroplastilisuse hävitajad. Kas seda lugedes tekib hirm, et äkki oled stressis...?

Kuidas see seen Sind siis täpselt aitab? Lions Mane tõstab meie ajus närvikasvufaktorit (NGF). Närvikasvufaktor on proteiin, mis aitab hooldada, kaitsta ja taastada neuroneid. See seen käivitab ajus protsessid, mis võimaldavad kahjustunud rakke taastada ning see toetab mälu ja õpivõimet (R)

Väidetavalt tegid isegi Buda mungad sellest teed, et tõsta oma aju võimekust ja parandada oma keskendumisvõimet. See võimaldas neil paremini mediteerida. 

Lions Mane’i kõige tähtsamad aktiivosakesed on heritsenoonid ja erinatsiinid. Heritsenoonid aitavad ajul toota rohkem närvikasvufaktorit. Erinatsiinid on kehale väga kergesti omastatavad ained, mis aitavad kaasa uute neuronite loomisele. 

Lisaks sellele aitavad selles seenes olevad ühendid alandada stressi, põletikku ja ärevust. See aitab Sul otseselt paremini keskenduda ja märgata seda, mis on elus päriselt oluline.

Lõvilakk-korallnarmik tõstab su aju võimekust kaitsta, parandada ja luua uusi sidemeid ning samal ajal aitab su kehal toime tulla stressi ja ärevusega.

Kas see tähendab, et oled leidnud superlahenduse elu kõikidele probleemidele?

Nagu head asjad elus ikka, võib see protsess võtta aega. Seened on adaptogeenid - nad taastavad su keha loomuliku tasakaalu. Kuna tegemist on loodusliku toidulisandiga, siis ei ole see kindlasti “võtan ühe tableti ja maailm on ilus koht” lahendus. 

Sa ei pruugi meie ekstrakti tarbima hakates esialgu midagi tunda. See võib võtta aega mõne päeva või ka terve kuu. Aga pikemal, igapäevasel tarbimisel ütlevad paljud kasutajad, et see seen tõstab nende tuju, fookust ja õpivõimet. Paljud tunnevad, et nad suudavad igapäevaelus võtta vastu paremaid ja täpsemaid otsuseid.

Loodusliku toidulisandi suur eelis on see, et sa ei võta selle tarbimisega oma tuleviku arvelt laenu. See pole kohene lahendus, kuid on palju kestvama väärtusega. See seen tõstab kiire sümptomileevenduse asemel päriselt Sinu loomulikku võimekust. 

Proovi kohe!.

Maailmaklassi kvaliteet - seened on korjatud metsikust, puutumata loodusest!

Jälgi meid Facebookis ja Instagramis

Liitu lehe all paremal ääres ka meie uudiskirjaga.

Täpsem lugemine lehel nootropicsexpert.com

 

ärevushäire kevadväsimus fookus keskendumisvõime looduslik ravi

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.