3 nädalat, ja Sinu elu on täis uut energiat! Hormoonide tasakaalustamine supertoitudega!

Kui hormoonid on tasakaalust väljas, häirib see sügavalt kogu organismi toimimist ja ka meie emotsionaalset võimekust. 

Kõik inimesed kannatavad mingil eluperioodil hormoonide tasakaalutuse all. Siin on mõned sümptomid, mis võivad sellele viidata:

  • Ärevus
  • Väsimus
  • Aeglane ärkamine
  • Kehv uni
  • Seedeprobleemid
  • Kaalu kõikumine
  • Vahelduvad külma- ja kuumahood
  • Ärrituvus
  • Lihaspinged
  • Ebaregulaarne mestruatsioon

Inimene, kellel on hormoonid tasakaalust väljas on sageli väsinud. Ta ei suuda leida motivatsiooni, et end “kätte võtta” ja lükkab ka väiksemaid kohustusi edasi. Ta tunneb seletamatut rahutust. Segaduses organism ja mõistus ei võimalda kunagi jõuda tõeliselt puhanud seisundisse, seega tekib tal tunne, et tal pole aega ja energiat kõige jaoks, mida elu nõuab. Lisaks sellele võivad olla häiritud tema uni ja seedimine, mis lisab veel rohkem ebamugavustunnet.

Inimene, kellel on hormoonid tasakaalus on alati rahulolev, motiveeritud ja keskendunud. Ta tunneb ennast elus väga mugavalt. Ta ei maga kunagi tähtaegu maha ega ei väldi olulisi kohustusi, sest ta on alati kohal. Tal on aega ja energiat karjääri, hobide ja kvaliteetsete inimsuhete jaoks, sest ta on suuteline kiirelt õppima ja iga elu olukorraga kohanema.

    Mis põhjustab hormoonide tasakaalutust?

    Hormoonide tasakaalutust kutsub eelkõige esile ebatervislik ja toitainevaene toitumine. Kõige levinumaks hormonaalsete häirete põhjustajaks on neerupealiste ülekoormus. Tegemist on meie keha kõige olulisemate hormooninäärmetega. Ülekoormust põhjustavad stress, süsivesiku- ja suhkrurohke dieet ja erinevad toidus olevad toksiinid.

    Lühidalt öeldes - enamik tänapäeva toidulauast...

    Kuidas probleemi lahendada?

    Soovitan kindlasti oma toitumisharjumused üle vaadata. Kuna olen nüüdseks üle 10 aasta aktiivselt toitumist uurinud, siis tean, et see võimaldab kõige efektiivsemalt algne probleem lahendada. Tean ka omast kogemusest, et seda on lihtsam öelda kui teha. Viga võib sageli peituda väga ootamatus kohas! 

    Sul tuleks vähendada suhkru ja süsivesikute kogust ning eelistada kindlasti küllusliku, rasvarohket toitu. Kõigepealt vähenda oluliselt oma menüüs pasta, saia, jahu, kartuli, riisi ja suhkru osakaalu ja asenda need puuviljade, juurviljade, pähklite, erinevate koorte ja tervislike rasvadega. 

    Soovid protsessi kiirendada? 

    Jah, selleks on olemas täiesti ohutud ja looduslikud abivahendid. Meie #1 soovitus on Korditseps. 

    Korditseps on Tiibeti tervendajate üks kõige mitmekülgsemaid abivahendeid. Nad on läbi aegade näinud tema võimet tõsta inimese energiataset, parandada unerütmi, seedimist, vastupidavust ja libiidot.

    Rahvameditsiini juttu võib igaüks rääkida. Mida ütleb selle kohta tänapäeva teadus? 

    Teadlased on leidnud, et Korditseps tasakaalustab väga efektiivselt hormoonide taset. Eriti kasulikult mõjub ta just suguhormoonide (testosteroon ja östrogeen) tööle. Selle seene viljakehad sisaldavad rohkelt antioksüdante ning ta tõstab Sinu loomuliku 5-HTP taset, mis omakorda parandab une kvaliteeti ja üldist heaolutunnet. 

    Korditseps sisaldab 18 erinevat aminohapet, 17 mikroelementi ja 12 erinevat vitamiini. Lisaks sellele tõstab see seen keha võimet toota adenosiintrifosfaati (ATP), mis on nii lihaste kui aju peamine energiaallikaks.

    Mida ma seda ekstrakti tarbides kogen?

    Esiteks - tegemist on loodusliku toidulisandiga. See tähendab, et mõju ja selle intensiivsus on individuaalsed. Tegemist on seene-ekstraktiga, mis ei peida sümptomeid, vaid aitab Sinu kehal tegeleda probleemi tekitava algpõhjusega. Korditseps avaldab oma mõju eelkõige pikemalt tarbimisel (3+ nädalat).

    Enamik meie ekstrakti kasutajaid on kirjeldanud järgnevaid mõjusid: 

    • Kõrgemat energiataset
    • Soovi olla füüsiliselt aktiivsem
    • Suurenenud huvi seksi vastu
    • Sügavamat und
    • Positiivsemaid mõtteid
    • Paranenud kohalolu- ja keskendumisvõimet
    • Paremat sooritust kõiksugu füüsilist jõudu või vastupidavust vajavatel aladel

    Lisaks sellele, et teaduslikud uurimused on korduvalt tõestanud korditsepsi efektiivsust, tõestavad ka hiljutised tunnustatud laboris tehtud testid, et meie ekstrakt kuulub maailma kõige potentsemate korditsepsi ekstraktide hulka. 

    Seega - Soovitan Korditseps oma igapäevamenüüsse lisada! Kuna sadade Eesti inimeste kogemus ja ka laborite mõõtmised kinnitavad, et tegemist on ülimalt kvaliteetse tootega, anname omalt poolt garantii. Kui Sa ei tunne hiljemalt 3. nädala lõpuks selget tõusu oma igapäevases energiatasemes, võta ühendust ja anname sulle raha tagasi! 

    Proovi kohe! Müüme Korditsepsi nii kapslites kui pulbrina.

    Jälgi meid Facebookis ja Instagramis

    Liitu lehe all paremal ääres ka meie uudiskirjaga.

     

    Kordseps

    Jäta kommentaar

    Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.