Chaga e. must pässik viirushaiguste vastu!

Hiljutise viiruspuhanguga seoses on Eestis välja kuulutatud eriolukord. Paljud inimesed on karantiinis. Töökohad, koolid ja lasteaiad on oma uksed sulgenud ning avalikud sündmused ära jäetud. Viirusel puudub hetkel vaktsiin ning ilmselt on paljud Eestlased varsti kergemal või raskemal kujul seda haigust põdemas.

Kuna haigusel puudub hetkel ravi, saame soovitada inimestel vaid ennetavalt oma immuunsüsteemi eest hoolitseda. Tervislik toit, kvaliteetne uni ja toidulisandid on praegu iga riskipiirkonnas viibiva inimese jaoks üliolulised.

Seente Vägi pakub mitut ekstrakti, mis aktiveerivad ja toetavad immuunsüsteemi tööd. Kõige tugevam neist on Chaga. See seen on tuntud veel kui must pässik või kasekäsn ja on olnud pikalt Venemaa, Jaapani ja Euroopa rahvameditsiinis kasutusel.

Must pässik sisaldab erakordselt suuri koguseid superoksüdismutaasi (SOD), mis on organismile üks võimsamaid antioksüdante, B-grupi vitamiine ja proteiine. Ta tõstab tapjarakkude aktiivsust 300%, tugevdab immuunsüsteemi, võitleb haigustekitajate vastu ja on äärmiselt tugev antioksüdant. On tõestatud, et sel ekstraktil on bakterite ja viiruste tegevust pärssiv ning põletikuvastane toime. Pässik sisaldab rohkelt beetaglükaane - polüsahhariide, mis stimuleerivad immuunsüsteemi tööd ja aitavad kehal n-ö adapteeruda.

Seega on pässik võimas immuunsüsteemi parandaja ja vastupanuvõime tõstja, sisaldades ka suures koguses erinevaid mineraale ja beetaglükaane.

Lisaks sellele tõstab kasekäsna ekstrakt immuunrakkude ehk valgete vereliblede tootmist ja see võimaldab kehal paremini haigustekitajate vastu võidelda. Chaga kapslid ja pulber on võimelised ka rahustama üleaktiveeritud immuunsüsteemi.

Seente Väe ekstraktid on tugevalt kontsentreeritud, sisaldavad vähemalt 40% polüsahhariide ja teisi aktiivseid toimeaineid ning on seega kõige tugevam toode Eesti turul! Soovitame praegusel keerulisel ajal kindlasti meie ekstrakt oma menüüsse võtta!

Osta kohe - Musta pässiku kapslid

chaga benefits

 


Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.