Kõik kasutegurid ühes - 4 seene kompleks-segu!

Lõin Eestis toote, mis sisaldab kõiki kuulsamaid raviomadustega seeni, nende hulgas reishi, lion's mane(heiricium erinaceus), korditseps ja chaga. Miks valida tarbida just nende segu ja mitte ühte kindlat ekstrakti?

See oleneb suuresti Sinu isiklikust huvist ja valikust. Kui Soovid tunnetada iga ekstrakti erilist nüanssi või otsid väga kindlalt ühe seene kasutegureid, siis on parem valida endale sobiv üks neljast segamata ekstraktist. Kuid ka nende koos tarbimisel on oma eelis. Inimesed, kes on pikemalt seene-ekstrakte tarbinud leiavad sageli ise endale sobiva segu.

Paljud nendes seentes olevatest kasulikest ainetest ühtivad. Kõigis neis on rikkalikult antioksüdante, beeta-glükaani ja muid polüsahhariide. Kõik nad toetavad tugevalt immuunsüsteemi tööd, seedimist, tõstavad üldist energiataset, alandavad põletikke ning aitavad läbi erinevate toimemehhanismide kehal liikuda oma esialgse tervisliku seisundi suunas.

Samas on igaühes neist erilisi toitaineid mis teevad iga seene unikaalseks. Seega neid koos tarbides on võimalik kõiki kasutegureid palju mitmekülgsemalt kogeda. See võimaldab kehas luua sügavam ja laiahaardelisem muutus.

Lion's mane parandab Sinu keskendumisvõimet ja suutlikust tegeleda intensiivse mõttetööga. Korditseps parandab keha hapnikuvarustust ja tõstab füüsilise energia taset. Reishi hoolitseb sinu loomuliku unerütmi taastamise eest ja tasakaalustab hormoone. Chaga hoiab sind oma kõige rikkalikuma antioksüdantide sisalduse abil tervena ja noorena.

Tarbides neid seeni koos lood endale väga hea aluse, et olla pidevalt hea tervise juures, hästi keskendunud ning võimeline elust igal hetkel rõõmu tundma!

Telli endale "4 seene kompleks-segu" siit!

 

nootropics chaga lions mane reishi cordyceps korditseps kasekäsn vähi vastu ravimtaimed

#läikvaabik #ganoderma lucidum #lingzhi #hiina meditsiin #kasekäsn #must pässik #korditseps liigestele #loodustooted #chaga mushroom powder


Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.